31 Jan 2011

Teater festivalen Del 2

Nu har jag fått information om vad som hände med Julio och gänget efter att de anlände till teater festivalen. Enligt en säker källa som även fotograferade under evenemanget i smyg med sin mobiltelefon har följande saker skett.

At the play
Watching the play
Då Julio & Co anlände satte de sig och njöt av väldigt underhållande pjäser på sina reserverade VIP plater.

Då pjäserna var över lär sällskapet ha gömt sig tills alla gått hem. Det som det dock inte visste var att vår källa stannade kvar gömd i en soptunna för att kunna följa och fotografera det som skedde på teatern.

Soundboard hustling
Här kan vi se några från gänget när de leker med ljudbordet redan innan alla gäster avlägsnat sig.

Posing
Men då publiken gått ville även Julio posera på ljudbordet. Kanske för att hans kontakter till RUN DMC är kända och han troligtvis ville vara rolig framför resten av gänget.

Piano for two
Därefter spelade de piano. Vilket inte lät bra. Orsaken till detta var att de hade problem att trycka ner alla tangenter som behövdes för att göra en sång fullständig.

Computer geeks
Detta är den sista bilden källan kunde ta av dem. Därefter blev källan upptäckt och måste fly ut genom fönstret för att inte bli anfallen av de upprörda killarna som precis skulle surfa in på mer osakliga webbsidor.

Vi hoppas att vi kan spåra upp Julio & Co. och rapportera vad som händer eller har hänt efter det sista fotografiet. Så kom in tillbaka hit för att få mer rapporter. Det ryktas om att de är på väg mot Helsingfors...

No comments:

Post a Comment

Thank you for commenting. I appreciate it!